Στο Ανώτερο Δικαστήριο του Λονδίνου εμφανίστηκε ο Τζόνι Ντεπ για την εκδίκαση της αγωγής που έχει καταθέσει εναντίον της βρετανικής tabloid εφημερίδας Sun σχετικά με το δημοσίευμά της που υποστήριζε ότι κακοποιούσε σωματικά την πρώην σύζυγό του, Άμπερ Χερντ, την οποία κατηγορούσε για ψεύδη και εξωσυζυγικές σχέσεις.

Ο Τζόνι Ντεπ έχει στραφεί κατά του ομίλου News Group Newspapers και τον εκδότη της Sun Νταν Γούτον, για το σχετικό άρθρο που δημοσιεύθηκε το 2018 και αναφερόταν στον ίδιο ως άνδρα που χτυπούσε τη σύζυγό του. Το δημοσίευμα συμμεριζόταν τους ισχυρισμούς της Άμπερ Χερντ ότι ο πρώην σύζυγός της ήταν βίαιος εναντίον της κατά τη διάρκεια του γάμου τους.

Ο Τζόνι Ντεπ έχει αρνηθεί αυτές τις κατηγορίες και έχει στραφεί εναντίον της 34χρονης πρώην συζύγου του σε ξεχωριστή υπόθεση, για δυσφήμηση, στις ΗΠΑ.

Ο δικηγόρος του Τζόνι Ντεπ, Ντέιβιντ Σέρμπορν ανέφερε σε γραπτή ανακοίνωσή του προς το Ανώτερο Δικαστήριο του Λονδίνου, όπου εμφανίστηκαν και οι δύο ηθοποιοί, ότι η υπόθεση για δυσφήμιση αφορά «τον γνωστό ηθοποιό Τζόνι Ντεπ» και «ισχυρισμούς ότι κακοποίησε σοβαρά την πρώην σύζυγό του Άμπερ Χερντ».

Ανάμεσα στους μάρτυρες του Αμερικανού σταρ αναμένεται να είναι οι πρώην σύντροφοι του ηθοποιού Βανέσα Παραντί και Γουινόνα Ράιντερ. Από την πλευρά του, ο όμιλος NGN θα καλέσει την Άμπερ Χερντ ως μάρτυρα. Η εφημερίδα λέει ότι βασίζεται σε 14 ξεχωριστές καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία, από τις αρχές του 2013 έως τον Μάιο του 2016.

Η πολυαναμενόμενη δίκη αναμένεται να διαρκέσει τρεις εβδομάδες και θα γίνει σε πέντε δικαστικές αίθουσες, προκειμένου να τηρηθούν οι απαραίτητες αποστάσεις στο πλαίσιο των μέτρων για τον κορωνοϊό.

Πηγή: patrastimes.gr