Νέα επίθεση στον πρώην σύζυγό της, περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη, εξαπολύει με συνέντευξή της στο περιοδικό Hello!, η Μαρίνα Σταυράκη – Πατούλη.

Μία ημέρα μετά την αποστολή εξωδίκου εκ μέρους του περιφερειάρχη, η κ. Σταυράκη – Πατούλη δηλώνει σοκαρισμένη και αιφνιδιασμένη από την τροπή που έχει πάρει η οξύτατη κρίση στον γάμο της και δηλώνει: «Προσπερνώ το τρίτο πρόσωπο, δεν δικαιολογούνται τέτοιες συμπεριφορές».

«Δεν ξέρω τι συνέβη. Ξέρω πως μια ημέρα του Ιανουαρίου μού ανακοίνωσε ότι φεύγει από το σπίτι και έκτοτε δεν έχουμε καμία επικοινωνία. Πραγματικά, είμαι πολύ άσχημα ψυχολογικά, έχω εξαντληθεί».

«Δεν με ενδιαφέρει αν υπάρχει τρίτο πρόσωπο»

Πιστεύει ότι υπάρχει τρίτο πρόσωπο; «Δεν με ενδιαφέρει αν έχει μπει τρίτο, τέταρτο ή πέμπτο πρόσωπο. Προσπερνώ το τρίτο πρόσωπο, δεν δικαιολογούνται τέτοιες συμπεριφορές σε ένα γάμο 35 χρόνων. Η αλλαγή είναι ραγδαία και χρειαζόμαστε και οι τρεις ψυχολογική υποστήριξη. Ό,τι κι αν συμβεί, είμαστε και θα παραμείνουμε οικογένεια. Πρέπει να συντονιστούμε σε όλο αυτό που περνάμε. Δεν μου έδωσε όμως καμία ευκαιρία έως τώρα. Κάποιες φορές μιλά μόνο με το παιδί».

Πηγή: patrastimes.gr