Επίθεση, επειδή ο σύζυγός της είναι αστυνομικός, δέχθηκε μία γυναίκα στους Αμπελόκηπους.

Σύμφωνα με πληροφορίες εδώ και αρκετό καιρό ο αστυνομικός που υπηρετεί στην διεύθυνση αλλοδαπών είχε στοχοποιηθεί από αγνώστους μόνο και μόνο λόγω της ιδιότητάς του. Μάλιστα άφηναν και απειλητικά σημειώματα.

Η σύζυγος του αστυνομικού ανυποψίαστη βγήκε από το σπίτι της, αλλά δυστυχώς της είχαν στήσει ενέδρα. Άρχισαν να φωνάζουν ότι είναι η σύζυγος του αστυνομικού και μάλιστα ένας από τους άνανδρους της επιτέθηκε με χαστούκια.

Σύμφωνα με πληροφορίες το μεσημέρι της Τρίτης η γυναίκα του αστυνομικού, ενώ είχε βγει για ψώνια δέχτηκε άνανδρη επίθεση από μαυροφορεμένους στην συμβολή των οδών Μιχάλη Χατζηκωνσταντή και Βασίλειου Λάκωνος.

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες η γυναίκα ενώ περπατούσε αμέριμνη άκουσε δυο άντρες πάνω σε ένα μηχανάκι να φωνάζουν να η γυναίκα του αστυνομικού και μετά ο ένας από τους δράστες να κατευθύνεται προς το μέρος της με απειλητικές διαθέσεις. Η γυναίκα προσπάθησε να φύγει όμως ο δράστης την πλησίασε και την χτύπησε στο πρόσωπο. Τότε η άτυχη γυναίκα φωνάζοντας μπήκε σε μια πυλωτή πολυκατοικίας και κάλεσε το 100.

Πηγή: patrastimes.gr