Ραντεβού για σήμερα το απόγευμα, αλλά και αύριο το πρωί, δίνουν οι υγειονομικοί εργαζόμενοι που βρίσκονται σε αναστολή, ώστε να διαμαρτυρηθούν για το γεγονός αυτό. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Στις 8 Σεπτεμβρίου και ώρα 20:00μμ οι υγειονομικοί εργαζόμενοι Αχαϊας που έχουν τεθεί σε αναστολή, αλλά και μη , θα συγκεντρωθούν στην πλατεία Γεωργίου προκειμένου να αντιταχθούν στον τρόπο με τον οποίο διώχτηκαν από τις θέσεις εργασίας τους, και κατά συνέπεια να οδηγηθούν σύντομα στην εξαθλίωσή τους, μαζί με την υπό κατάρρευση του ήδη υποστελεχωμένου ΕΣΥ.

Επιπλέον, στις 9 Σεπτεμβρίου από το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών “Παναγία Βοήθεια”, στις 11:00πμ, θα ξεκινήσει αυτοκινητοπομπή των υγειονομικών υπό αναστολή, και μη, με προορισμό το Γενικό Νοσοκομείο Πατρών “Άγιος Ανδρέας” ,και το αντίστροφο, με σκοπό την αλληλοενδυνάμωση και αλληλοστήριξη των υγειονομικών εργαζομένων που τελούν υπό αναστολή.

Οι υγειονομικοί εργαζόμενοι Αχαϊας που βρίσκονται σε αναστολή δεν σταματούν και δεν υποκύπτουν σε οποιονδήποτε εκβιασμό, είναι ενωμένοι σαν μία γροθιά, το έχουν αποδείξει όλο αυτό το διάστημα που πολεμούνται με τιμωρητικές στάσεις και εκβιασμούς, και  εξακολουθούν να το δείχνουν με πράξεις!

Υγειονομικοί εργαζόμενοι Αχαϊας σε αναστολή”

Πηγή: patrastimes.gr