Στα γέλια φαίνεται ότι ξέσπαγε ο βασικός ύποπτος για την εξαφάνιση της Μαντλίν ΜακΚαν, κάθε φορά που τον ρωτούσαν αν η μικρή βρίσκεται στο υπόγειό του.

Όπως ισχυρίζεται ένας πρώην φίλος του βασικού υπόπτου για την εξαφάνιση της μικρής Βρετανίδας το 1997 ισχυρίζεται ότι, ο Μπρίκνερ γέλαγε κάθε φορά που τον ρωτούσαν αν εμπλέκεται στην υπόθεσης απαγωγής της τρίχρονης «Μάντι».

Δείτε επίσης: Συγκλονίζει ο ηθοποιός που έπεσε από τον τρίτο
Το 2013 , όταν ζούσε στο Μπράουνσβάιγκ κοντά στο Ανόβερο, του είχε επιδοθεί κλήτευση από την αστυνομία για να καταθέσει στο δικαστήριο σχετικά με την υπόθεση.

Όταν οι φίλοι του τον ρωτούσαν εάν είχε κρύψει το κορίτσι στο υπόγειό του, γέλαγε και μάλιστα καυχιόταν ότι η αστυνομία δεν είχε στοιχεία γι ‘αυτόν, ισχυρίστηκε ο πρώην φίλος.

Ο ίδιος δηλώνει σήμερα «αηδιασμένος» από τα όσα φέρεται να έχει κάνει ο Γερμανός παιδεραστής.

Λαμβάνοντας κλήτευση για να παραστεί στο δικαστήριο, ο Γερμανός παιδεραστής αντέδρασε ως εξής, όπως υποστηρίζει ο πρώην φίλος του:

«Γέλασε γι ‘αυτό και είπε ότι ήταν απλά μία κλήτευση της αστυνομίας. Ένιωσα πως ήταν γι΄αυτόν σαν ένα μικρό τρόπαιο».

«Μετά από μερικές εβδομάδες του είπαμε: « Η Μάντι είναι κάτω στο κελάρι. Έλα Κρίστιαν βγάλε τη Μάντι από το κελάρι».

«Τότε χαμογέλασε και στη συνέχεια είπε: Άστε με, αφήστε », μας είπε όπως ο ίδιος ισχυρίζεται στην βρετανική εφημερίδα «The Mirror» . Στη συνέχεια αρνήθηκε ότι εμπλέκεται στην εξαφάνιση της Μαντλίν .

«Είναι ψυχοπαθής» λέει ο πρώην δικηγόρος του
Οι αποκαλύψεις έρχονται την ώρα που ο πρώην δικηγόρος του Μπρίκνερ χαρακτήρισε τον τότε πελάτη του ως «ψυχοπαθή» , ο οποίος «μπορεί να είναι πίσω από την εξαφάνιση μικρής Μαντλίν.

Ο Σεραφείμ Βιέιρα εκπροσώπησε το Γερμανό παιδεραστή όταν συνελήφθη για κλοπή ντίζελ από φορτηγά το 2006 στην Πορτογαλία – ένα χρόνο προτού η μικρή Μαντλίν εξαφανιστεί από το ξενοδοχειακό συγκρότημα που είχε καταλύσει η οικογένειά της στην Πράια ντα Λουζ στην Πορτογαλία.

Ο συνήγορος υπεράσπισης διορίστηκε το 2006 από το πορτογαλικό κράτος για να εκπροσωπήσει τον Μπρίκνερ στο δικαστήριο του Πορτιμάο καθώς ο ίδιος είχε ισχυριστεί ότι δεν μπορούσε να καλύψει τα δικαστικά έξοδα.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα της βρετανικής εφημερίδας «MailOnline», ο Βιέιρα είπε :

«Δεν θα εκπλαγώ αν ο Κριστιάν Μπρίκνερ κριθεί ένοχος για τη δολοφονία της Mαντλίν ΜακΚάν»…

«Αν ο Μπρίκνερ την απήγαγε, ελπίζω να γίνει παράδειγμα. Πρέπει να πληρώσει γι΄ αυτό που έκανε.

«Πιστεύω ότι θα μπορούσε να ήταν αυτός λόγω των συνθηκών και όσων έμαθα γι ‘αυτόν».

Πηγή: patrastimes.gr