Την προφυλάκιση ενός 39χρονου, από τους επτά συνολικά συλληφθέντες για τη δολοφονία της 37χρονης Χριστίνας Κλουτσινιώτη, τον Ιούνιο του 2020 στον Άγιο Σώστη Ζακύνθου, αποφάσισαν με σύμφωνη γνώμη ανακριτής και εισαγγελέας.
Η απολογία του άρχισε περίπου στις 13:00 του Σαββάτου και ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 20:00. Ανακριτής και εισαγγελέας δεν πείστηκαν από τους υπερασπιστικούς ισχυρισμούς του φερόμενου ως δράστη της δολοφονικής επίθεσης και έκριναν τον κατηγορούμενο προσωρινά κρατούμενο.
Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν είναι για ανθρωποκτονία με δόλο και απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία και κατά συρροή και για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ο 39χρονος θα παραμείνει στα κρατητήρια του ΑΤ Ζακύνθου μέχρι να μεταφερθεί σε κάποιο σωφρονιστικό κατάστημα.
Εντοπίστηκαν καλάσνικοφ σε αποθήκη συγγενούς κατηγορουμένου

Καλάσνικοφ εντοπίστηκαν σε αποθήκη συγγενικού προώπου ανθρώπου που κατηγορείται για την δολοφονία της συζύγου του επιχειρηματία Διονύση Κορφιάτη στην Ζάκυνθο.

Η έρευνα από την ασφάλεια του Πύργου πραγματοποιήθηκε σε μια παλιά αποθήκη που σύμφωνα με τις πληροφορίες ανήκει στον πεθερό κατηγορουμένου. Τα όπλα έχουν μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις στην υπόθεση.

Πηγή: patrastimes.gr